Откриване на новата 2020/2021 учебна година

Свършва лятото, а с него си отива и дългата лятна ваканция. Отново е първият учебен ден!
В този празничен ден всички сме развълнувани – и учители, и деца, и родители. Ние, преподавателите, с трепет очакваме да видим порасналите си ученици, а децата нямат търпение да се съберат отново със своите приятели, за да огласят затихналото училище със смях и игри. Техните родители стоят гордо изправени до тях, виждайки как смело децата им се втурват в класните стаи, за да трупат нови знания и да създават нови приятелства.
Петнадесети септември отново се превърна в истински празник! След като изслушахме българския и европейския химн, музикален поздрав към всички присъстващи отправи хорът с ръководител Георги Петков .
Естествено първокласниците бяха най-развълнуваните ученици. Въпреки, че първите им стъпки в класните стаи бяха малко неуверени, погледите им блестяха безстрашно и любопитно и те смело прекрачиха прага на училището.
Кулминация на празничния ден бе словото на директора на училището г-н Борис Иванов. С гордост и уважение към труда на учителите, той им пожела здраве, вдъхновение и успех в благородната мисия на просветители, а на родителите – да подкрепят винаги своите деца по пътя към знанието.
В приветствията се включи и г-жа Даниела Шатева, представител на родителите.
Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна година смело и решително!
Успешна и усмихната учебна година!

ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО

ВИДЕО ОТ СЪБИТИЕТО

https://youtu.be/f39jMKwF-nA